Home arrow Hrvatska grancica arrow Aventuri la pescuit
Aventuri la pescuit
PESCUIT STATIONAR! PDF Imprimare E-mail
marti, 03 august 2021
PESCUIT STATIONAR!

La sfârșitul lunii mai (florar), am decis împreună cu fiică mea să facem o ieșire cu cortul, pe malul unui lac sălbatic din apropiere, la un pescuit staționar, unde, speram să prindem câțiva crapi, carași, roșioară și plătică.

     Am plecat dimineața foarte devreme, în jurul orei 06:00, din cauza distanței care urma să o parcurgem cu mașina până la locul destinației, dar și pentru a fi printre primii la alegerea locului pentru tabăra unde urma să ne instalăm cortul. Am avut norocul să găsim o locație foarte bine poziționată, gestionarul lacului și paznicul acestuia ne-a îndrumat în acest loc minunat.

     Am început numaidecât instalarea taberei unde urma să pescuim, eu cu instalarea cortului, iar Emma cu pregătirea nadei pentru pești, care era compusă din foarte multe feluri: mămăligă, usturoi, porumb fiert din conservă, râme roșii, viermișori de carne, făină din semințe de dovleac și foarte multe esențe de anison, vanilie, rom și miere de albine.

      După aproximativ două ore de muncă, am pregătit totul ca la carte, bețele lansate, locul unde urma să pescuim era momit cu bulgări de momeală ,speram noi, foarte bună. Iar cortul și lemnele pentru foc erau toate la locul lor.

     Am pescuit cu trei bețe, unul pentru Emma, celelalte două pentru mine. Eu am ales să pescuiesc numai la Crap, iar Emma a ales varianta mai ușoară, să pescuiască la pești mult mai pașnici, plătică și roșioare. Pentru ea contează mai mult numărul de pești pe care-i prinde, și nu peștele cel mare. Până la amiază, Emma a adus la mal aproximativ 10 pești, care mai de care mai frumoși, dar nu am oprit niciunul, pe toți i-am eliberat.

Citeste mai departe...
 
LA PESCUIT CU EMMA! PDF Imprimare E-mail
joi, 08 iulie 2021
LA PESCUIT CU EMMA!
     Cum în luna aprilie a anului peștii și viețuitoarele subacvatice din apele dulci ale râurilor de șes și de munte încep să pri...
Citeste mai departe...
 
PESCUIT URBAN ! PDF Imprimare E-mail
vineri, 25 iunie 2021
PESCUIT URBAN !
     Deși nu-mi place cum sună, pescuitul în zona orașului unde locuiesc reprezintă aproximativ 70% din suprafața de pescuit a asociației din ...
Citeste mai departe...
 
DESCHIDEREA SEZONULUI DE PESCUIT, 2021! PDF Imprimare E-mail
luni, 12 aprilie 2021
DESCHIDEREA SEZONULUI DE PESCUIT, 2021!
În Austria, sezonul de pescuit la păstrăvul indigen și curcubeu se deschide după 16 martie, iar pentru prima partidă de pescuit din acest an am ales o zonă cu ap...
Citeste mai departe...
 
STRATEGII PENTRU PESCUITUL RAPITORULUI PDF Imprimare E-mail
vineri, 19 martie 2021
STRATEGII PENTRU PESCUITUL RAPITORULUI
      Odată cu sfârșitul lunii februarie vremea de afară se încălzește încetișor, iar gheața din râuri și de ...
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 56

FrontPage