Home arrow Hrvatska grancica arrow Anunturi arrow Caminul cultural Carasova arrow Hrvatska grancica arrow Anunturi 
Arhiva articole Hrvatska grancica Anunturi

Search by tag : Hrvatska


Caminul cultural Carasova PDF Imprimare E-mail
miercuri, 04 septembrie 2013

     Directorul Căminului Cultural din Caraşova înştiinţează cetăţenii comunei că în incinta Căminului se pot organiza nunţi, botezuri, majorate, parastase şi alte ceremonii. Căminul are în dotare mese şi scaune pentru 240 de persoane, bucătărie cu toate utilităţile necesare, cazane pentru prepararea mâncării, cuptoare electrice, aragaz, chiuvetă, apă curentă, veselă completă şi două frigidere mari.

Taxe:

- nunţi – 800 de lei;

- botez, majorate, cununie civilă– 600 de lei;

- pomeni, parastase, zile de naştere, diferite ceremonii – 400 de lei;

- baluri – 300 de lei;

- spectacole - 150 de lei.

    dsc_0381.gif

    Nu se vor plăti taxe în situaţia în care Căminul Cultural din Caraşova este participant sau colaborator în schimburi culturale cu alte instituţii sau în organizări de discoteci pentru cetăţenii din comună. Cererile pentru diferite evenimente pot fi depuse la sediul Căminului Cultural la directorul instituţiei, Mihăilă Mari-an (Svirac). Programul de lucru este în zilele de Luni de la 8,oo- 10,oo şi Vi-neri de la 8,oo-10,oo. Date de contact: 0742775370.

    Programul de funcţionare al Căminului Cultural Caraşova pentru activităţile cultural-sportive, şah, tenis, este zilnic între orele 20,30-22,30. În fiecare sâmbătă se va organiza discotecă începând cu orele 20,30 – 23,30.

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage