Home arrow Hrvatska grancica arrow Evenimente arrow CONSILIUL LOCAL LUPAC IN SEDINTA arrow Hrvatska grancica arrow Evenimente 
Arhiva articole Hrvatska grancica Evenimente

Search by tag : kafic, rimer, sojka, uniunea croatilor


CONSILIUL LOCAL LUPAC IN SEDINTA PDF Imprimare E-mail
vineri, 31 ianuarie 2014

Cei 11 consilieri ai comunei s-au întrunit joi, 12 decembrie la ultima şedinţă ordinară a acestui an.

dsc00307.jpg     Printre temele de discuţie aflate pe ordinea de zi, cea mai îndelung dezbătută a fost cea privitoare la proiectul de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor pentru anul 2014.

     Dacă în şedinţa anterioară s-a propus majorarea acestora cu 10%, de data aceasta a mai rămas de discutat cu cât anume va trebui majorată taxa pentru gunoiul menajer. Până acum locuitorii din comuna Lupac au plătit lunar suma de 4,5 lei de persoană pentru serviciile de salubrizare oferite de firma „Davodar s.r.l.”. După lungi dezbateri pe această temă, după calcularea şi recalcularea modului de plată privind efectuarea transporturilor de gunoi menajer de către firma mai sus menţionată, consilierii locali au stabilit că majorarea taxei pentru aceste servicii va fi tot de 10%. Cu menţiunea că nici această majorare nu va putea acoperi în totalitate necesarul cheltuie-lilor de salubrizare.

    Aşadar, putem vorbi de o cotă unică de majorare de 10% impusă de către Primăria Lupac locuitorilor acestei comune. Iar dacă tot ne învârtim în jurul cifrei 10, haideţi să ne imaginăm că printr-un miracol am putea în anul care urmează să avem de 10 ori mai multă baftă şi de 10 ori mai puţine ghinioane decât în anul precedent, să ne mărim veniturile personale de 10 ori, astfel încât să fim de 10 ori mai indiferenţi faţă de această majorare de doar...10%.

    Vise plăcute, stimaţi cetăţeni ai comunei Lupac...

Daniel Lucacela

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage