Home arrow Hrvatska grancica arrow Catre gospodarii Comunei Carasova arrow Hrvatska grancica arrow Administratia 
Arhiva articole Hrvatska grancica Administratia

Catre gospodarii Comunei Carasova PDF Imprimare E-mail
miercuri, 12 februarie 2014

     La acest început de An Nou 2014, firma noastră vă doreşte multă sănătate, bucurii, prosperitate şi îndeplinirea tuturor dorinţelor pentru Dvs. şi toţi cei care vă sunt dragi.

    Pentru o mai bună conlucrare începând cu anul acesta vă înştiinţăm următoarele:

      1.Gospodăriile care doresc să se racordeze la apa potabilă vor avea posibilitatea să plătească în rate lunare branşamentul precum şi alte lucrări acolo unde este cazul.

      2.Pentru asigurarea etanşeităţii conductelor, eliminarea pierderilor de apă şi întreţinerea corespunzătoare a instalaţiilor, întreţinerea apometrelor, repararea robinetelor, montarea şi reglarea regulatoarelor, curăţirea şi păstrarea în stare de curăţenie a căminelor de vizitare, intervenţii la avarii pe branşament şi în cămine, scoaterea apei cu motopompele, supravegherea branşamentelor în special pentru persoanele plecate din tară. Toate aceste lucrări precum şi altele similare pot fi executate pe bază de aviz sau contract abonament cu plata manoperei între 5 şi 10 lei lunar/gospodărie.

      3.Transportăm moloz, nisip, balastru, piatră şi alte materiale de construcţii sau materiale în general cu autocamioneta de 3,5 t.

      4.Executăm lucrări de demolare, săpături de şanţuri, fundaţii, canale, alte lucrări de acest fel.

      5.Executăm lucrări de contrucţii noi sau reparaţii în construcţii ca: - lucrări de zidărie, tencuieli, zugrăveli, gresie, faianţă, vopsitorii, turnat betoane, reparaţii acoperiş, etc.

     Pentru persoanele fizice şi juridice interesate de ofertele noastre putem fi găsiţi la Căminul Cultural-Caraşova, birou Manager sau Casierie. Vom acorda detalii şi informaţii suplimentare, vom primi cereri sau comenzi de execuţie şi vom încheia contracte cu beneficiarii.

    Preţurile vor fi cele de la nivelul pieţei şi după caz putem negocia.

     Menţionăm: prioritate la racordările pentru canalizare care vor începe anul acesta vor avea gospodăriile care beneficiază de apă potabilă în prezent şi cele care se racordează în continuare; se va păstra numărul de ordine.

    Vă mulţumim pentru înţelegere.

 

Administrator:
Ing. Lazarescu Constantin
 
< Precedent   Urmator >

FrontPage