Home arrow Hrvatska grancica arrow Evenimente arrow SEDINTA CONSILIULUI COORDONATOR AL UCR-ULUI arrow Hrvatska grancica arrow Evenimente 
Arhiva articole Hrvatska grancica Evenimente

Search by tag : kafic, rimer, sojka, uniunea croatilor


SEDINTA CONSILIULUI COORDONATOR AL UCR-ULUI PDF Imprimare E-mail
vineri, 02 octombrie 2015

Vineri, 17.07.2015, la Sediul Central din Caraşova al UCR-ului, începând cu ora 18.00, a avut loc o nouă şedinţă a Consiliului Coordonator al Uniunii Croaţilor din România.

            Şedinţa a fost deschisă de către preşedintele UCR-ului, prof. Mihai Radan, acesta prezentând Ordinea de zi, ordine aprobată în unanimitate de către membrii noi-constituiţi.

047.gif

            În cadrul şedinţei, consilierii au dezbătut problemele organizatorice apărute în interiorul instituţiei în urma acţiunilor întreprinse de cei 11 membri, probleme care au dus la excluderea acestora de către Biroul Executiv, întrunit în data de 6.06.2015. Prin urmare, Consiliul Coordonator a fost completat cu opt membri interimari. Aceştia vor îndeplini, până la următoarele alegeri, atribuţiile şi îndatoririle de serviciu conform fişei postului. Având în vedere că funcţiile de conducere au rămas vacante, consilierii au decis ca acestea să fie ocupate după cum urmează: funcţia de secretar general este preluată de către doctorul veterinar, Gheorghe Facraci, funcţia de vicepreşedinte pentru comuna Caraşova îi revine lui Rimer Gheorghe, iar Şera Gheorghe este ales vicepreşedinte pentru comuna Lupac şi preşedinte comunal. Toţi trei au fost aleşi în unanimitate.

            La punctul doi de pe Ordinea de zi, s-au aprobat în unanimitate şi deciziile privind suspendarea lui Ghera Nicolae din funcţia de secretar general al UCR şi vicepreşedinte al comunei Caraşova, şi al lui Iancov Gheorghe din funcţia de vicepreşedinte UCR pentru comuna Lupac, precum şi sistarea indemnizaţiilor în baza Hotărârilor de excludere a celor 11 membri.

            Consilierii au votat şi pentru organizarea la Caraşova a Conferinţei pe ţară a UCR –ului, perioada propusă fiind anul viitor, luna martie. La Conferinţă vor participa delegaţii desemnaţi de organizaţiile locale conform statutului.

Lina Tincul

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage