Home arrow Hrvatska grancica arrow SFÂRSIT DE AN SCOLAR 2016 arrow Hrvatska grancica arrow Invatamant 
Arhiva articole Hrvatska grancica Invatamant

SFÂRSIT DE AN SCOLAR 2016 PDF Imprimare E-mail
miercuri, 27 iulie 2016

Vineri, 24 iunie, în curtea școlii din incinta Liceului Teoretic Bilingv Româno-Croat Carașova a avut loc festivitatea de încheiere a anului şcolar 2015-2016.

 

            La manifestare au luat parte elevii și profesorii unității de învățământ, primarul comunei Carașova, precum şi câțiva părinţi. Festivitatea de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la învățătură a debutat la ora 9, iar cuvântul de deschidere l-a avut, cum era și firesc, directorul instituției de învățământ, profesor Marilă Mircea. A fost invitat să ia cuvântul şi primarul comunei Caraşova, după care a început premierea propriu-zisă. Astfel, pentru merite deosebite obtinuţe la învățătură, copiii au fost răsplătiţi cu diplome şi cărți oferite ca de altfel în fiecare an, de către Uniunea Croaților din România. Pentru ca acest lucru să fie posibil U.C.R. a alocat suma de 5.729 lei din bugetul propriu, astfel încât fiecare elev să fie răsplătit pe măsura efortului depus. Nu au fost uitați nici olimpicii care au obținut rezultate deosebite la Olimpiada de Limba și Literatura Croată. Aceștia au fost răsplătiți în bani. Pentru olimpici, U.C.R. a alocat suma de 2.430 lei, fiecare elev primind o anumită sumă de bani, în funcție de locul ocupat.

dsc05379.gif

            Anul acesta elevii Liceului Teoretic Bilingv Româno-Croat Carașova au obținut două locuri I, un loc II și două locuri III, fapt ce ne face să fim mândrii de ei.

            La sfârșit, directorul instituției de învățământ a ținut să mulțumească tuturor celor care s-au implicat și au contribuit la buna funcționare a liceului, iar directorul adjunct, Alina Miștoiu a mulțumit în mod special Uniunii Croaților din România, care se implică an de an în educația copiilor.

Maria Giurchiţa

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage