Home arrow Hrvatska grancica arrow OLIMPIADA LA LIMBA SI LITERATURA CROATA arrow Hrvatska grancica arrow Invatamant 
Arhiva articole Hrvatska grancica Invatamant

OLIMPIADA LA LIMBA SI LITERATURA CROATA PDF Imprimare E-mail
vineri, 20 aprilie 2018

     Vineri, 9 martie 2018, a avut loc faza judeţeană a olimpiadei de limba şi literatura croată, organizată și desfășurată la Liceul Teoretic Bilingv Româno-Croat din Caraşova. Din cei 10 candidaţi de la învăţământul gimnazial şi liceal înscriși la olimpiadă, au fost prezenţi doar 9, dintre care, 6 candidaţi de la şcolile din comuna Caraşova şi 3 candidați din comuna Lupac.

     Din comisia judeţeană de organizare şi desfăşurare a olimpiadei au făcut parte inspectorul școlar general adjunct prof. Nicolăescu Constantin, în calitate de președinte, inspectorul școlar pentru minorități prof. Manda Gheorghe, în calitate de vicepreşedinte, profesorii corectori Miștoiu Alina, directorul Liceului Teoretic Bilingv Româno-Croat Carașova, Dogariu Maria, Lucacela Gh. Marian, și Lucacela B. Marian. Supraveghetori au fost prof. Baica Milena și prof. Todor Ioan-Milan.

dsc_0027.jpg

     La faza județeană a Olimpiadei de limba și literatura croată, locul I a fost ocupat de Catici Diana Maria, elevă în clasa a VIII-a în cadrul Liceului Teoretic Biligv Româno-Croat Carașova, iar locul II a revenit elevei Tincul Suzana Maria, elevă în clasa a VIII-a în cadrul aceluiași liceu. Anul acesta nici un elev nu s-a clasat pe locul al III-lea.

     La aceeaşi olimpiadă, elevii Liceului Teoretic Biligv Româno-Croat Carașova au obținut patru mențiuni, Țăran Emilia Milena, Păuță Petru Deyan și Moldovan Marian, elevi în clasa a VII-a și Cerveniac Ateya, elevă în clasa a XI-a. Mențiune au obținut și elevele Bunea Martina Anamaria, clasa a VII-a și Iovanac Miriana, clasa a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale Lupac.

Maria Giurchiţa

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage