Home arrow Hrvatska grancica arrow Unda verde pentru construirea „Centrului cultural sportiv al Uniunii Croatilor din România” arrow Hrvatska grancica arrow Evenimente 
Arhiva articole Hrvatska grancica Evenimente

Search by tag : kafic, rimer, sojka, uniunea croatilor


Unda verde pentru construirea „Centrului cultural sportiv al Uniunii Croatilor din România” PDF Imprimare E-mail
luni, 06 mai 2019

     În data de 29.03.2019, începând cu ora 9.00, în sala de ședințe a Căminului Cultural Caraşova a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local. Ordinea de zi a şedinţei a cuprins trei proiecte de hotărâre şi capitolul diverse.

     Aleșii locali ai comunei Carașova au aprobat la începutul întrunirii de vineri proiectul privind încheierea unui contract de asistență juridică în vederea gestionării în condiții optime a activității juridice, în special de reprezentare a unității administrative în fața instanțelor de judecată pentru procesele aflate deja pe rol. De asemenea, cu unanimitate de voturi a fost aprobat și proiectul de hotărâre privind aprobarea contului de încheiere a exercițiului bugetar pe anul 2018.

dsc_0005.jpg

     Proiectul de hotărâre privind dezmembrarea unei suprafețe de teren de 2668 mp din suprafața totală a parcelei de 9028 mp și atribuirea acesteia în folosință gratuită, Uniunii Croaților din România, pentu amenajarea „Centrului cultural sportiv UCR” a fost aprobat cu unanimitate de voturi, aleșii locali salutând inițiativa UCR-ului. Construirea acestui centru cultural sportiv în comuna Carașova va fi benefică pentru întreaga comunitate din zonă și nu numai, aici urmând să se desfășoare acțiuni sportive, culturale și educaționale, în vederea promovării identității naționale.

Maria Giurchiţa

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage