Početna arrow Hrvatska Grančica arrow PORTRETE SI LOCURI arrow Hrvatska grancica arrow Dogadaji 
Arhiva članaka Hrvatska grancica Dogadaji

Search by tag : kafic, rimer, sojka, uniunea croatilor


PORTRETE SI LOCURI PDF Ispis E-mail
Tuesday, 28 July 2020

     Deschiderea expoziției de fotografii și ceremonia de acordare a premiilor în cadrul întrecerii ”Portrete și locuri”, organizate cu scopul promovării fotografiilor în comunitatea carașovenească, a avut loc în data de 14 iunie de la ora 13,00 în parcul Sediului Central al UCR-ului din Carașova.

     „Fotografia este una dintre limbile universale ale diferitelor generații, culturi sau oameni. Astăzi trăim și în timpul fotografiilor, imaginea devenind unul dintre modurile noastre importante de exprimare fiindcă, uneori, fotografia reușește să transmită mult mai mai mult decât 1000 de cuvinte. Cu această ocazie le mulțumesc și valoroșilor fotografi pentru aportul depus la realizarea acestui minunat proiect”, a spus Slobodan Ghera, președintele Uniunii Croaților din România, în cuvântul de deschidere al vernisajului expoziției de fotografie ”Portrete și locuri”.

     Majoritatea fotografiilor expuse prezintă frumusețile naturale, oamenii și modul de viață al locuitorilor din satele carașovenești. Câștigătorul întrecerii a fost Marius Miloș cu fotografia ”Timpuri vechi”, pe locul al doilea s-a clasat fotografia realizată de Luca Vorga, ”Sutiska în Prolaz”, locul al treilea i-a revenit lui Milan Miloș pentru ”Biserica sfânta Maria Radna”, iar poziția a patra a fost ocupată de Gheorghe Ribar și Ifca Nicolae pentru fotografiile ”Ceasul deșteptător”, respectiv „Deasupra de cheile sălbatice ale Carașului“.

Lina Tincul

 
« Prethodna   Slijedeća »

FrontPage