Home arrow Hrvatska grancica arrow Invatamant arrow PREMIEREA ELEVILOR MERITUOSI arrow Hrvatska grancica arrow Invatamant 
Arhiva articole Hrvatska grancica Invatamant

PREMIEREA ELEVILOR MERITUOSI PDF Imprimare E-mail
marti, 28 iulie 2020
     Consiliul Local al comunei Carașova a aprobat în unanimitate, în luna martie a acestui an, proiectul de hotărâre potrivit căruia elevii care au medii peste 8,50, dar și cei care participă la olimpiade și diverse concursuri, să fie recompensați pentru performanțele școlare din acest an. Astfel, în baza adresei venite din partea Liceului Bilingv din Carașova, au fost aprobate în total 44 de burse, 2 burse de performanță și 42 de burse de merit pentru elevii din învățământul preuniversitar din comuna Carașova pentru anul școlar 2019-2020, sumele fiind repartizate în bugetul unității de învățământ. Acordarea de burse a fost justificată atât de necesitatea sprijinirii cât și de stimularea elevilor cu rezultate deosebite în procesul educațional.

     Potrivit hotărârii de Consiliu Local cuantumul burselor de merit a fost stabilit la 150 de lei pe lună pentru elevii care au media 10, 110 lei pe lună pentru elevii cu media 9,50-9,99, 80 de lei pe lună pentru elevii care obțin media 9,00-9,49 și 50 de lei pe lună pentru cei cu media 8,50-8,99. Pentru bursele de performanță, elevii care obțin locul I vor fi răsplătiți cu 2.000 de lei, pentru locul II cu 1.500 de lei, iar celor care obțin locul III le vor fi acordați 1.000 de lei.

     Diana Catici, clasa a X-a, și Turcalj Mateia, clasa a VIII-a, au muncit întregul an școlar și au obținut rezultate deosebite la concursuri și olimpiade, făcând cinste școlii din comuna noastră. Pentru munca lor ele au fost răsplătite atât cu bursă de merit cât și cu cea de performanță.

Lina Tincul

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage