Home arrow Hrvatska grancica arrow DESPRE FRUMUSETILE CROATIEI PE PRVIPUT.HR arrow Hrvatska grancica arrow Evenimente 
Arhiva articole Hrvatska grancica Evenimente

Search by tag : kafic, rimer, sojka, uniunea croatilor


DESPRE FRUMUSETILE CROATIEI PE PRVIPUT.HR PDF Imprimare E-mail
marti, 26 ianuarie 2021

Platforma prviput.hr dezvăluie cele mai ascunse frumuseți ale Republicii Croația ca destinație turistică.

     Pe această pagină, pe vizitatori îi așteaptă numeroase locuri nedescoperite din această țară atât de frumoasă. Platforma interactivă prviput.hr este un loc unic, cu informații despre experiențele turistice neexplorate din Croația, lansată în cadrul proiectului prin care Banca Zagreb oferă sprijin micilor antreprenori din turism. Platforma reunește, într-un singur loc, informații despre locații interesante, servicii și produse turistice, iar în același timp este și o oportunitate pentru întreprinderile mici și alți întreprinzători de a se prezenta pe piața internă.

 zaba_prviput_web_thumbnail.jpg    Pe site, vizitatorii vor putea descoperi poveștile câștigătorului proiectului #prvi put, lansat în septembrie, iar peste 150 de locații înregistrate la concurs vor fi marcate și descrise pe hartă. De asemenea, alte 60 de frumuseți naturale, care au fost descoperite de Consiliul de Turism din Croația, vor fi trasate pe această hartă.

     Toți cei care vizitează site-ul prviput.hr, din doar câteva clicuri, se vor putea inspira pentru următoarea călătorie și vor putea să-i contacteze direct pe proprietarii locațiilor marcate, adresându-le întrebări despre cazare, turism, gastronomie precum și alte oferte. În cadrul proiectului au fost selectate 15 locații și experiențe unice care îmbogățesc oferta turistică a Croației. Două dintre ele, Heritage Hotel Frankopan din Ogulin și Ranch Ramarin, nu departe de Slavonski Brod, au câștigat o campanie de marketing importantă care include un spot TV, în timp ce celelalte vor fi promovațe pe canalele digitale.

     Consiliul Național de Turism din Croația este partener al acestui proiect.

Lina Tincul

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage