Home arrow Hrvatska grancica arrow Invatamant arrow SFARSIT DE AN SCOLAR LA LICEUL BILINGV DIN CARASOVA arrow Hrvatska grancica arrow Invatamant 
Arhiva articole Hrvatska grancica Invatamant

SFARSIT DE AN SCOLAR LA LICEUL BILINGV DIN CARASOVA PDF Imprimare E-mail
miercuri, 04 august 2021

Miercuri, 25 iunie 2018 a sunat clopoţelul pentru ultima dată în acest an la Liceul Teoretic Bilingv Româno-Croat din Carașova.

     La unitatea de învățământ din Carașova a avut loc festivitatea de premiere de final de an cu respectarea normelor de sănătate impuse de pandemie. Cei mai merituoși elevi au fost premiați în aplauzele colegilor și părinților, li s-au înmânat diplome şi cărţi, atât pentru rezultate excepționale la învățătură la diferite concursuri județene și naționale, olimpiade, premii de atitudine civică, cât și pentru buna purtare în anul școlar ce tocmai s-a încheiat. În discursurile de final de an școlar s-a mulțumit profesorilor pentru munca lor, elevii au fost felicitați pentru rezultatele bune la îdsc_0007.jpgnvățătură și s-au făcut urări de petrecere a vacanței în mod cât mai plăcut.

 dsc_0003.jpg    ”Iată-ne ajunși la finalul unui nou an școlar, anul 2020 -2021, pe care îl putem descrie ca un an dificil atât pentru noi cât și pentru elevi. Am fost puși în fața unor provocări, provocări legate de tehnologie, de învățământul online. Elevii noștri s-au descurcat destul de bine. Avem 6 absolvenți de clasa a VIII-a, trei dintre aceștia s-au înscris la examenul de evaluare națională și 4 absolvenți de clasa a XII, din care trei vor participa la examenul de Bacalaureat. Suntem extrem de mândri de elevii noștri, fiindcă avem copii care excelează în diverse activități școlare și extrașcolare. În acest an școlar avem o elevă cu media finală 10. Este vorba despre Catici Diana, o elevă de nota 10, atât din punct de vedere al situației școlare, al purtării, dar și al activităților extrașcolare. Ea este un real exemplu că și la țară se face performanță, și aici avem copii silitori, elevi care dau tot ce e mai bun pentru a reprezenta cu mândrie școala, implicit comunitatea croată, locul de unde provin”, a accentuat directoarea școlii Alina Miștoiu. dsc_0043.jpg

     La ceremonia de închidere a anului școlar directoarea școlii a mulțumit și Uniunii Croaților din România pentru premiile în cărți oferite la fiecare sfârșit de an școlar, subliniind că Uniunea este alături de ei, nu doar la final de an prin acordarea de premii ci și în toate acțiunile pe care școlile le întreprind de-a lungul anului.

     Urăm tuturor elevilor o vacanță plăcută, iar celor din clasele a XII-a multă baftă la examene! dsc_0052.jpg

Lina Tincul

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage