Početna arrow Hrvatska Grančica arrow Događaji arrow COMPETITIA FIFA 22 arrow Hrvatska grancica arrow Dogadaji 
Arhiva članaka Hrvatska grancica Dogadaji

Search by tag : kafic, rimer, sojka, uniunea croatilor


COMPETITIA FIFA 22 PDF Ispis E-mail
Thursday, 20 January 2022

În sediul central al Uniunii Croaților din România a fost susţinută, sâmbătă, 11 decembrie 2021, cea de-a doua ediție a competiției FIFA22, cel mai popular simulator de fotbal din lume.

     Competiția a reunit 22 de gameri din satele croate Carașova, Nermed, Iabalcea, care s-au duelat în fața consolei video PlayStation 5.

     Campionatul a fost organizat în stil cupă, iar perechile de jucători au fost stabilite prin tragere la sorți. Meciurile eliminatorii au fost aprig disputate, spectaculoase, majoritatea gamerilor s-a orientat spre un fotbal ofensiv, cu multe șanse de gol. Potrivit înțelegerii dintre organizatori și participanți, primele trei locuri au fost disputate de cei mai bine clasați trei jucători. dsc_0172.jpg

     În turneul final jucătorii Boșca Dean, Hațegan Zlatko și Alen Iaguța au jucat fiecare cu fiecare, ultimul dintre ei reușind să se impună după două meciuri foarte strânse cdsc_0061.jpgu ceilalți doi finaliști. Prin urmare, locul I a fost câștigat de către Alen Iaguța, locul II i-a revenit lui Hațegan Zlatko, în timp ce pe treapta a treia a podiumului a urcat Boșca Dean, originar din Nermed. Reamintim cititorilor că Alen Iaguța s-a impus și în prima ediție a concursului pe care Uniunea Croaților a organizat-o în anul 2018.

     Uniunea Croaților i-a recompensat pe câștigători cu diplome, cupe și medalii.

Lina Tincul

 
« Prethodna   Slijedeća »

FrontPage