Home arrow Hrvatska grancica arrow Diverse arrow CONSILIUL LOCAL LUPAC IN SEDINTA arrow Hrvatska grancica arrow Diverse 
Arhiva articole Hrvatska grancica Diverse

CONSILIUL LOCAL LUPAC IN SEDINTA PDF Imprimare E-mail
miercuri, 27 aprilie 2022

De la începutul anului, pe tema bugetului si distribuirea de bani pentru diferitele nevoi ale comunei, au fost în total trei şedinţe.

     Prima dintre ele fiind pe 11 februarie, când pe ordinea de zi s-a regăsit şi proiectul de hotărâre privind adoptarea bugetului local al comunei Lupac pe anul 2022 şi estimările pentru 2023-2025.

 img_20220328_095451.jpg    Pe data de 3 martie a anului curent a avul loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local, urgența acestei ședințe fiind motivată de faptul că a fost alocată suma de de 400 de mii de lei comunei Lupac din bugetul județului Caraș Severin, de asemenea trebuind a fi votate şi sumele pentru învăţământ. Referitor la învăţământ trebuie specificat faptul că Inspectoratul Școlar a acordat avizul pentru aceleași unități de învățământ ca și în anul precedent, iar din bugetul local al comunei va fi alocată şcolilor suma de 10 mii lei.

     Ultima dintre aceste şedinţe a fost convocată pe data de 28 martie. Atunci s-a votat şi alocarea sumelor necesare realizării unor lucrări pe raza comunei, dintre care amintim: “Reabilitare drum cimi-tir Vodnic” (159.612 lei); “Reabilitare carosabil Lupacul Vechi” (21.821 lei); “Reabilitare bază sportivă în localitatea Lupac” (49.902, lei) – acesta fiind şi punctul cel mai intens disputat, mulţi dintre consi-lierii locali nefiind de acord cu sumele mari din buget prevăzute pentru susţinerea fotbalului din Lupac.

     În ceea ce priveşte susţinerea cultelor, celor două parohii de pe raza comunei, respectiv Parohiei Lupac şi Parohiei Clocotici, le-au fost atribuite câte 50 de mii de lei.

Daniel Lucacela

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage