Home arrow Hrvatska grancica arrow Invatamant arrow COPIII, VIITORUL NOSTRU arrow Hrvatska grancica arrow Invatamant 
Arhiva articole Hrvatska grancica Invatamant

COPIII, VIITORUL NOSTRU PDF Imprimare E-mail
joi, 21 iulie 2022

La Școala Generală Lupac, vineri 3 iunie, a fost veselie mare.

 dsc_0016.jpg    Pentru a marca Ziua Internațională a Copilului și pentru a-i face pe micuți să se simtă speciali, cadrele didactice de la Școala Generală Lupac, Clocotici și Rafnic au pregătit diverse activități pentru elevi. Copiii au pictat, au desenat, au realizat o expoziție exterioară cu desenele și picturile lor, au participat la concursuri sportive, iar la finalul evenimentului, toți copiii școlii, de la preșcolari și până la clasa a VIII-a, au învățat pașii de dans ai tradiționalului ”danac” carașovenesc.

    dsc_0037.jpg ”Pentru că de 1 iunie toți elevii au fost liberi, am decis să sărbătorim astăzi Ziua Internațională a Copilului. Este o zi senină, mai mult mă concentrez pe starea noastră, copiii sunt bucuroși, desfășoară activități specifice vârstei, desen, concursuri sporti-ve. Am remarcat interesul elevilor de clasa a VIII-a să participe la aceste activități. Țin să mulțumesc foarte mult Uniunii Croaților din România, fiindcă se implică în toate acțiunile școlii, chiar și în cea de astăzi. În mijlocul nostru sunt reprezentanți ai Uniunii, spre exemplu domnul Șera Gheorghe. Mă bucură foarte mult că nu a uitat de școala noastră și a rămas la fel de angrenat în activitățile instituției. Mulțumesc și domnului deputat Ghera Slobodan, cadrelor didactice de limbă maternă pentru implicare în realizarea acestei activități ample, dar deosebit de distractive pentru copii”, ne-a declarat directoarea Școlii Generale Lupac, Maria-Marina Spătaru.

    dsc_0092.jpg Despre ziua plină de activități organizată de către cadrele didactice pentru elevii lor, ne-a vorbit și învățătoarea Maria Muselin: ”În urmă cu câteva zile s-a sărbătorit 1 iunie, Ziua Copilului, cea mai frumoasă zi, atât pentru copiii din comunitatea noastră, cât și pentru cei din întreaga lume. Școala noastră a organizat o activitate sub denumirea ”Copiii, viitorul nostru”. La acest proiect au participat toți copiii școlii, de la preșcolari și până la clasa a VIII-a, supravegheați de profesorii și învățătorii lor. Mulțumim Uniunii Croaților pentru susținerea financiară și pentru cadouri, iar copiilor le dorim o copilărie frumoasă!”

Lina Tincul

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage