Home arrow Hrvatska grancica arrow Bun ramas, iubita mea īnvatatoare si iubitii īnvatatori arrow Hrvatska grancica arrow Invatamant 
Arhiva articole Hrvatska grancica Invatamant

Bun ramas, iubita mea īnvatatoare si iubitii īnvatatori PDF Imprimare E-mail
vineri, 17 iulie 2009

13.jpgBun ramas, iubita mea învatatoare si iubitii învatatori 

Astăzi a sosit ziua în care îmi iau rămas bun de la dumneavoastră. Când am început clasa I şi v-am văzut pentru prima dată am simţit că îmi veţi deveni o a doua mamă în faţa căreia îmi pot deschide sufletul şi pot vorbi deschis despre orice frământare.

Dumneavoastră sunteţi precum o stea trimisă de la Dumnezeu pentru a mă ocroti pe mine, o stea cu ochii mari şi frumoşi ca diamantul, cu chipul senin şi zâmbitor şi cu inimă mare.

Nici o persoană nu m-a lăudat aşa cum mă lăudaţi dumneavoastră şi de aceea vă promit că o să învăţ şi că o să devin cineva în viaţă, cineva care nu ar fi avut nici o speranţă fără dumneavoastră.

Vreau să ştiţi că eu merg cu plăcere la şcoală şi atunci când sunt tristă, pentru că ştiu că acolo mă aşteaptă un înger care îmi va şterge lacrimile.

Ca şă aştern pe hârtie toată iubirea pe care o port în sufletul meu pentru dumneavoastră, nu mi-ar ajunge nici un mileniu, astfel, pe această foaie se regăseşte doar un strop din aceată iubire.

A sosit ziua în care îmi iau rămas bun şi de la familia mea.

Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a pus pe drumul meu greu şi întunecat o luminiţă care este de un milion de ori mai preţioasă decît diamantul, iar acea luminiţă sunteţi voi, familia mea.

Vă mulţumesc doamnă Aida, că nu m-aţi părăsit, că m-aţi iubit, dar mai ales că îmi sunteţi ca o a doua mamă.

Vă mulţumesc doamnă directoare, că aveţi grijă şi răbdare cu toţi şi sunteţi la fel ca un înger păzitor care veghează asupra noastră.

Vă mulţumesc doamnă Sabina, că-mi daţi un exemplu bun şi că nu mă lăsaţi în urmă. Vă mulţumesc doamnă Milenca, că mă învăţaţi şi că sunteţi bună cu mine.

Vă mulţumesc doamnă Felicia, că mă învăţaţi şi că sunteţi o fiinţă iertătoare.

Vă mulţumesc domnule de religie, că m-aţi învăţat să cred în Dumnezeu şi dumneavoastră doamnă Angelica, că m-aţi ajutat ă fac primul pas spre învăţătură.

Cu toţii sunteţi o bucăţică din inima mea, iar împreună formaţi cea mai puternică inimă. Vă iubesc, Dragana Păun

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage