Home arrow Hrvatska grancica arrow Evenimente arrow Cadouri pentru copii oferite de Uniunea Croatilor arrow Hrvatska grancica arrow Evenimente 
Arhiva articole Hrvatska grancica Evenimente

Search by tag : kafic, rimer, sojka, uniunea croatilor


Cadouri pentru copii oferite de Uniunea Croatilor PDF Imprimare E-mail
joi, 11 februarie 2010
7.jpg Uniunea Croaţilor din România nu i-a uitat nici în acest an pe copiii preşcolari şi şcolari din toate cele şapte sate caraşoveneşti precum şi pe copiii de naţionalitate croată din Tirol, şi le-a oferit, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, pungi cu cadouri. Au fost înmânate 694 de pachete ( 393 pachete în comuna Caraşova, 266 pachete în comuna Lupac şi 35 în Tirol) în valoare totală de 8.328 lei.

Dacă în celelalte sate caraşoveneşti pungile au fost împărţite de reprezentanţii UCR, la Caraşova cadourile au fost oferite de Moş Crăciun. Acesta i-a aşteptat atât pe copii, cât şi pe învăţători şi părinţi, pe scena frumos împodobită a Uniunii Croaţilor. Copiii, aşezaţi în jurul bradului, l-au încântat pe Moşu cu numeroase colinde tradiţionale caraşoveneşti şi româneşti. Drept răsplată, fiecare copil a primit câte o pungă cu dulciuri, iar unii dintre ei, mai îndrăzneţi, s-au fotografiat cu Moşul şi i-au promis că vor fi cuminţi şi îl vor aştepta să vină şi la anul. Uniunea Croaţilor din România împarte cadouri tuturor copiilor caraşoveni, atât în pragul sărbătorilor de iarnă, cât şi de Ziua Copilului, din anul 2004.

Lina Tincul 9.jpg

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage