Home arrow Hrvatska grancica arrow Scrisorile D-lui Crsta Petru arrow Hrvatska grancica arrow Diverse 
Arhiva articole Hrvatska grancica Diverse

Scrisorile D-lui Crsta Petru PDF Imprimare E-mail
miercuri, 16 februarie 2011

 carsta1.jpg carsta2.jpg

carsta3.jpg carsta4.jpg

RASPUNSUL LA SCRISORILE D-lui Crsta Petru

DOMNULE CARSTA,

     - V-am dat toate informaţiile şi vi le-am trimis la domiciliu; (probabil că n-aţi reuşit să lecturaţi tot sau, nu aţi înţeles conţinutul informaţiilor transmise. Cereţi ajutoare în acest caz.)

     - Răspunsul oficial şi transpa-rent la întrebările dumneavoastră este reglementat prin legislaţia în vigoare şi prin documentele oficiale ale UCR-ului. Dacă v-am indica aceste legi precis v-am aduce o mare jignire!

     - Calitatea de consiler al UCR-ului, precum şi cea de consilier pe lângă prefectul judeţului Caraş-Severin, pentru care UCR v-a recomandat şi aţi funcţionat până nu de mult, vă fac capabil să cunoaşteţi răspunsul la toate întrebările pe care le puneţi, sau sunteţi în situaţia celui căzut din copac şi... aţi uitat totul, pe de o parte; pe de alta, nu sunteţi cumva ca şi miopul: cu cât îi deschizi ochii, el tot mai mult nu vede; sau se preface că nu vede. Despre activitatea dumneavoastră ştiinţifică nu putem ghici cu ce vă putem ajuta dacă nu ne formulaţi mai clar problematica de care vă ocupaţi.

Prof. Mihai Radan

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage