Home arrow Hrvatska grancica arrow Realitatiile noastre arrow Bani alocati de Guvernul Romaniei localitatii Carasova arrow Hrvatska grancica arrow Realitatile noastre 
Arhiva articole Hrvatska grancica Realitatile noastre

Search by tag : alegeri, parlamentare, alegeri parlamentare, carasova, Carasova


Bani alocati de Guvernul Romaniei localitatii Carasova PDF Imprimare E-mail
joi, 07 iulie 2011

La finalul anului trecut şi începutul anului curent, localitatea Caraşova a beneficiat de fonduri consistente alocate de Guvernul României.

12.jpgAceste fonduri au ajuns în localitatea noastră datorită intervenţiei domnului deputat Radan Mihai în grupul parlamentar al minorităţilor naţionale. Sumele de bani au fost alocate astfel:

-200.000 de lei pentru reabilitarea clădirii Liceului Bilingv Româno-Croat din Caraşova. Cu ajutorul acestor bani instituţia de învăţământ a fost izolată termic cu polistiren, au fost montate 72 de geamuri noi de termopan şi înlocuite 20 de uşi de la intrările în incinta şcolii cu altele noi, tot din termopan.

-300.000 de lei au fost alocaţi la sfârşitul anului 2010 în bugetul Primăriei Caraşova.

-400.000 de lei au fost alocaţi în luna decembrie pentru construirea unei noi Grădiniţe la Caraşova, numai că banii oferiţi de Guvernul României pentru construirea acesteia nu au mai ajuns în comuna noastră.

-1.099 mii lei pentru reţeaua de alimentare cu apă din Caraşova şi Iabalcea. Cu aceste fonduri se vor finaliza lucrările la alimentarea cu apă, se va reface asfaltul afectat de săpături şi se va introduce iluminatul electric la captările de apă.

-50.000 de lei pentru reabilitarea unei părţi a casei parohiale din Caraşova. S-au întreprins o serie de lucrări care au vizat înlocuirea mai multor uşi şi geamuri, montarea de podele laminate în încăperi, amenajarea holului, a băii, etc.

Lina Tincul

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage