Home arrow Hrvatska grancica arrow Serbarea de Craciun arrow Hrvatska grancica arrow Diverse 
Arhiva articole Hrvatska grancica Diverse

Serbarea de Craciun PDF Imprimare E-mail
vineri, 17 februarie 2012

19.jpg      În perioada Crăciunului, la Grădiniţa Nr. 1 din Caraşova a fost sărbătoare. Preşcolarii, îndrumaţi şi instruiţi de doamna educatoare Diana Miloş, au pregătit un scurt spectacol pentru părinţii lor.

  

    Copiii au fost gătiţi în haine de sărbătoare, respectiv fetiţele în rochiţe şi băieţii în costume albe, iar pe cap purtau o coroniţă. Fiecare copil avea în mână o lumânare de care trebuia să aibă grijă să nu se stingă. Spre satisfacţia părinţilor, care au asistat în număr mare, preşcolarii au recitat poezii despre iarnă, despre Moş Crăciun şi au cântat colinde. Un moment special l-a reprezentat şi dansul, aceştia demonstrând cu sunt adevăraţi maeştri în arta dansului modern. Copiii au fost răsplătiţi cu aplauze puternice din partea părinţilor, iar la final fiecare s-a putut fotografia cu doamna educatoare. Astfel, atmosfera de sărbătoare s-a instalat pe deplin la Grădiniţa din Caraşova.

     Potrivit spuselor părinţilor, educatoarea Diana Miloş organizează foarte des astfel de evenimente, prin care copiii învaţă să comunice unii cu alţii, să intoneze cântece şi să manifeste interes pentru diferite jocuri.

Lina Tincul

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage