Home arrow Hrvatska grancica arrow Accident rutier la Carasova arrow Hrvatska grancica arrow Evenimente 
Arhiva articole Hrvatska grancica Evenimente

Search by tag : kafic, rimer, sojka, uniunea croatilor


Accident rutier la Carasova PDF Imprimare E-mail
joi, 19 aprilie 2012

     I7.jpgn localitatea Caraşova a avut loc în data de 24 martie 2012, un accident rutier soldat cu pagube materiale şi avarii.

     În timp ce conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în străinătate, tănârul de etnie rromă, în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul vehiculului lovind un stâlp de susţinere a reţelei electrice şi distrugând alţi doi stâlpi de electricitate. Cei trei stâlpi s-au prăbuşit pe carosabil, blocând circulaţia. Din fericire, tănârul nu a păţit nimic, însă maşina a fost avariată în proporţie de 80%. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma cercetărilor, poliţiştii au depistat că tânărul nu poseda nici permis de conducere.

    Potrivit Poliţiei Municipiului Reşiţa, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducere fără permis.

    În ziua respectivă, acea porţiune de drum a fost închisă, iar circulaţia autovehiculelor a fost deviată prin strada Luca. La faţa locului a ajuns şi echipa de intervenţie Electrica pentru a remedia situaţia, aceştia lucrând timp de câteva zile la ridicarea unor noi stâlpi de electricitate.

Lina Tincul

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage