Home arrow Hrvatska grancica arrow Avem din nou politie Ón sat! arrow Hrvatska grancica arrow Administratia 
Arhiva articole Hrvatska grancica Administratia

Avem din nou politie Ón sat! PDF Imprimare E-mail
miercuri, 26 septembrie 2012

     La începutul anului 2011, fostul şef al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Liviu Popa, a decis desfiinţarea Poliţiei Rurale datorită numărului mare de poliţişti din comune şi a consumului mult prea ridicat de energie şi de combustibil. Din păcate, această măsură a avut drept consecinţă creşterea furturilor şi a infracţionalităţii în mediul rural.

     La aproximativ un an de la desfiinţarea posturilor de poliţie din comune şi organizarea acestora pe secţii, ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a emis un ordin potrivit căruia de la 1 septembrie să fie reînfiinţată Poliţia Rurală. Fiecărui post comunal îi vor fi alocaţi 2, 3 sau 4 poliţişti, în funcţie de gradul de infracţionalitate a zonei, de numărul de locuitori şi de suprafaţa localităţii.

     Aşadar, localnicii comunei Caraşova se pot simţi din nou în siguranţă, fiindcă în localitate au fost redistribuiţi un şef de post şi doi ajutori. Aceştia vor răspunde pentru toate cele trei sate şi pot fi găsiţi la orice oră la sediul Poliţiei.

Lina Tincul

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage