Home arrow Hrvatska grancica arrow Diverse arrow Goana dupa voturi arrow Hrvatska grancica arrow Diverse 
Arhiva articole Hrvatska grancica Diverse

Goana dupa voturi PDF Imprimare E-mail
luni, 17 decembrie 2012

A rămas mai puţin de o săptămână până la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

 Imediat ce s-a dat startul campaniei electorale, prin comuna noastră au început să se perinde candidaţii numeroa-selor partide înscrise în cursa electorală. Îmbrăcaţi elegant, aceştia au luat cuvântul fie din faţa Primăriei, fie de pe scena UCR-ului, afirmând că printre priorităţile lor se numără şi rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă caraşovenii. Din nefericire sau din fericire, pe aceşti candidaţi îi întâlnim o dată la patru ani, când vin şi aruncă cu promisiuni din toate părţile.

Printre ei se numără şi domnul Valentin Rusu. Acesta ne-a mai călcat pragul prin iunie 2008, pe atunci deputat PDL, când s-a adresat locuitorilor comunei Caraşova şi i-a informat că va veni periodic în mijlocul lor pentru a afla problemele cu care se confruntă cetăţenii comunei şi Primăria. Tot cu acel prilej, deputatul Rusu le-a mulţumit caraşovenilor pentru voturile primite la alegerile parlamentare şi i-a anunţat că în scurt timp va începe reparaţia drumului de la intrarea în Caraşova şi până la Primărie. „În calitate de director la Drumuri Judeţene, am fost destul de des pe raza comunei voastre. De când sunt deputat am încercat să militez pentru a ajuta comuna dumneavoastră să primească banii pentru proiectele pe care le-a accesat şi le-a câştigat.(...) S-a mai declarat şi vreau să vă spun că tot în următoarea săptămână, maxim două săptămâni, Societatea de Drumuri va interveni din nou şi pe acel drum pentru a-l repara şi vreau să vă promit că în continuare, periodic am să vin în mijlocul dumneavoastră, să aflu care sunt problemele dumneavoastră, ale Primăriei şi să vin în întâmpinarea dumneavoastră.”

De atunci domnul Rusu nu şi-a mai făcut apariţia printre noi. A revenit abia peste patru ani, în toam-na lui 2012, în calitate de membru al alianţei USL, pentru a ne reaminti cât de bun prieten este cu noi, caraşovenii, şi pentru a ne promite din nou că va începe reparaţia drumului de la intrarea în Caraşova şi până la Primărie: „ Eu sunt convins că în următoarea perioadă de timp ne vom vedea cel puţin la fel de des ca şi până acum. Sunt convins că una din cele mai mari probleme ale dumnea-voastră, această porţiune de drum de nici 1 km, va putea fi realizată.“

Îi reamintim domnului deputat că nu este bine informat, fiindcă acel drum nu este de doar 1 km, ci de 6 km şi este aproape impracticabil. 

Lina Tincul 

 
< Precedent   Urmator >

FrontPage